І ось ми йдем у бою життєвому -
Тверді, міцні, незламні, мов граніт,
Бо плач не дав свободи ще нікому,
А хто борець, той здобуває світ.
Гімн УПА

середу, 24 квітня 2013 р.

Абортні пристрасті.


Ярема Галайда

Аборт не анулює твою вагітність, а лишень
 вбиває твою дитину
Вже не перший день в соціальних мережах і в суспільстві йде жваве обговорення нової, надзвичайно важливої, рівно як і дратівливої, законодавчої ініціативи від ПР і ВО «Свобода». Йдеться про проект закону, який забороняє аборти.
Суспільство, як завжди, розкололося на  дві частини і кожна вважає свою позицію найвірнішою і єдино правильною. З одного боку мечуть громи і блискавки противники заборони, серед них більшість жінки, які ревно захищають своє «право на власне тіло», наче внутрішньоутробне вбивство дитини не зачіпає їхнього тіла… З іншого боку прибічники заборони, серед них більшість чоловіки, які  звинувачують жінок у егоїзмі, безвідповідальності і навіть проституції… Наче це їм народжувати, а потім залишатися матір’ю одиначкою (через чоловічу, до речі, безвідповідальнысть), яких у нас зараз хоч греблю гати.

Обмовлюсь зразу, я є переконаним противником абортів і поділяю думку Рональда Рейгана: «Я помітив, що всі хто виступає за аборти – це люди, які вже народилися». Тобто, мене обурює, що ті кому надали право і можливість народитися і жити, мають ницість відмовляти в цьому праві тим хто тільки має народитися і жити.
Я усіма кінцівками ЗА заборону абортів і введення для лікарів, які промишляють тим ремеслом, покарання, такого ж, як за умисне вбивство, бо аборт, власне, і є зумисним вбивством ще й скоєним за попередньою змовою і з особливим цинізмом.
Одна з сотень тисяч жертв
 легалізованого геноциду - абортів
А якщо ще згадати, що від цих вбивств щороку гине понад 140 000 (!!!), так і не народжених, українців… Якщо згадати, що близько 50 000 (!!!) українок щороку (!!!) від тих маніпуляцій з їхнім тілом стає безплідними, то напрошується думка про новітній геноцид  українців, який цілком офіційно, цинічно і не криючись коять «люди в білих халатах».
АЛЕ, як завжди, вилазить на гору оте проклятуще «АЛЕ»…  У мене, наприклад, є питання.
А чи самої заборони достатньо?!
 Згадайте долю всіх заборон!
«Сухий закон» в США, аж ніяк не вплинув на рівень алкоголізму серед американців. Придавлені злиднями, через Велику депресію, робітники заливали свій розпач оковитою, не зважаючи на її ціну. А розбещені буржуа лоскотали собі нерви, пиятикою у підпільних клубах. Більше того, «Сухий закон» призвів до того, що торгівля «зеленим змієм» пішла у підпілля, її взяли під контроль усілякого роду мафіозі, які нажили на ній шалені статки. Результатом стали «ревучі двадцяті» - розгнузданий розгул кримінальних війн, вбивств, корупції, злочинності…
Та що там далеко ходити? Горбачовська кампанія боротьби з алкоголізмом призвела до чого? Ми те все прекрасно пам’ятаємо. Вирубка виноградників елітних сортів, «безалкогольні весілля», на яких у чайники і пляшки з під лимонаду й мінеральної води заливали горілку і самогон, розгул самогоноваріння…
То яка користь від голої, хоч і надзвичайно потрібної, заборони???
Як можна сподіватися, що аборти зникнуть від самої тільки заборони в країні, де вже у початкових класах школи насаджують розпусту під виглядом уроків з, так званого, сексуального виховання? Як можна сподіватися на ефективність того закону в країні, в якій на ігрових сайтах для дітей примудряються розміщувати посилання на порносайти? Як можна сподіватися на дієвість заборони абортів в країні, в якій держава, ЗМІ, «мистецтво» пропагують гнилий індивідуалізм, насильство, зневагу до людського життя, сексуальну розпущеність, содомію, фемінізм, безвідповідальність…  в країні, в якій слово «кохатися» стало означати не прояв високих почуттів між чоловіком і жінкою, а примітивне, тваринне злягання?
Як можна сподіватися на те, що жінки відмовляться від абортів в державі, яка тільки декларує піклування про молоді сім’ї, насправді ж підтримки від неї годі й чекати?
Ще один, вбитий ще до народження, українець
Зайдіть у будь-який клас, будь-якої пересічної української школи. Майже половина дітей живуть і виховуються у не повних сім’ях. 55% чоловіків після розлучення ухиляються від сплати аліментів і при цьому не піддаються переслідуванням закону. Тобто, задовольнивши свою хіть, покидають своїх жінок, тікаючи від відповідальності за виховання своїх же дітей (чи дитини). Що це як не зрада і підлість? Якщо ж додати сюди хронічне і з кожним роком поглиблюване кожним урядом безробіття, соціальну незахищеність, убожіння, то не далеко дійти й до виправдання жінок у їхньому не бажанні мати дітей!
Як можна чекати дієвого контролю за дотриманням тієї заборони від наших наскрізь корумпованих міліції, прокуратури, судів? Ні для кого ж не секрет, що всілякого роду «сауни», «салони еротичного масажу», топлес-бари «кришуються» саме ними!!! А рекламні проспекти тих притонів і домів розпусти роздають мало не на кожному перехресті. При чому розповсюджують їх, здебільшого, дівчата старшого шкільного віку! Куди вони підуть «працювати» після ТАКОГО підробітку?
То що ж дасть заборона абортів за таких обставин?
Моє Тіло! Моє Діло! Гасло феміністок-маніячок з "Фемен"
Ось і результат їхнього "діла"
Її результати цілком передбачувані і прогнозовані, тим більше, що ми вже відмінно знаємо чого чекати від наших шахраїв і аферистів з числа політиків і правоохоронців. Кілька місяців ми бачитимемо на телеекранах «ефективну боротьбу зі злочинцями у білих халатах», міліція звітуватиме (якщо ще схоче) про закриття легальних і викриття  підпільних кабінетів і абортаріїв, ну і тд. І т.п. Політики навісять собі ще пару електоральних медальок. А потім тишком нишком візьмуть все під свою руку. І будуть бажаючі ходити до тих самих кабінетів, до тих самих гінекологів робити аборти під велииииким секретом і за набагато більші гроші.
З’являться і дійсно підпільні кабінети (і теж під «кришею» доблесних правоохоронців) для «малоімущих», де практикуватимуть коновали і студенти недоучки, які калічитимуть жіночок пачками і все під плащиком міліції, прокуратури, судів.
Пишним квітом розквітне підпільний ринок «абортного матеріалу» і «стволових клітин», на який перетворюватимуть наших немовлят. За них платитимуть не погані грошенята і нашим коновалам стане ще більш вигідно робити аборти навіть під страхом покарання. А де великі та ще й нелегальні гроші там і бандити… Далі розповідати?
Тому, якщо ми дійсно бажаємо навіки позбутися такої страшної біди, як аборти, ми маємо не тільки вводити сувору заборону на них, але й провести на додачу ще й масу  роботи.
Справжня українська сім'я
По-перше: Всіма засобами зміцнювати інститут сім’ї. Особливо це стосується молодих сімей. Тут не може бути жодних перегинів і перебільшень. Молодят треба забезпечити всім необхідними для побудови і зміцнення сімейних стосунків. Треба житло? Громада мусить, як за часів наших предків забезпечити їх житлом, та ще й з урахуванням «збільшення сімейства». Потрібна робота? Молодятам в службі зайнятості – пільгове працевлаштування. Декретна відпустка? Керівника чи власника підприємства, який насмілиться звільнити вагітну чи молоду маму з роботи притягати до кримінальної відповідальності і карати якнайсуворіше.
По-друге: Заохочувати ранні шлюби. Досить вже тої дурнуватої пропаганди про те, що треба спочатку кар’єру робити, «погуляти», життя скуштувати! Результатом такого куштування бувають тільки з’яловілі, безплідні баби і постарілі, ні на що не здатні, плейбої-імпотенти, які змарнували життя на його «куштування»… Тільки молоді, здорові люди здатні народити і виховати нормальних, здорових дітей.
По-третє: повна заборона порнографії, жорстка цензура у ЗМІ, інтернеті, рекламі, мистецтві на будь-які спроби пропаганди розпусти, збочень. Вилучення зі шкільної програми виродженських уроків з «сексуального виховання».
Приклад порно в українській рекламі?
По-четверте: забезпечення педіатричних закладів і пологових будинків найновітнішим обладнанням і медикаментами. Необхідно покласти, нарешті, край безпрецедентній дитячій смертності!
Але, ми маємо з вами розуміти й те, що всі ці заходи не можливі за існуючої нині системи псевдо-демократії, толерантності, корупції і панування інтернаціоналістичного марксистсько-кримінального елементу в політичній, економічній і духовній сфері. Мало того, що той елемент кримінальний він ще й - чужинський, ворожий всьому українському. Його метою є знищення українців, як Нації, а головною складовою будь-якої Нації є саме сім’я. І саме на неї й спрямована головна атака ворога.
До Гетьманату!
Розхитуючи устої української сім’ї, з її культом кохання і плоду того кохання – дитини, вороги намагаються розхитати устої і підґрунтя Нації. Вони намагаються абортним геноцидом винищити українців фізично, при чому, їхніми ж руками.
І поки ми того не усвідомимо, поки не зрозуміємо, що лишень знищення того ворога веде нас до гармонії і щастя. До нової, омріяної ще нашими предками, Української Держави, де абортам не буде місця, бо діти стануть для батьків бажаними дарунками Бога, променями Сонця і Радості в молодості і надійною опорою й захистом в старості.
Тому ми маємо нині, заради майбутнього наших дітей та онуків, заради майбутнього нашої Великої України оголити, нарешті, меча помсти, обрушити його на голови всіх тих недолюдків і збудувати для наших нащадків надійний прихисток, могутній бастіон Української Державності, з якого вони понесуть світло оновлення в світ. Це і є наше призначення, це і є наша з вами місія, з якою Бог вселив наші козацькі душі у тіла, які дісталися нам від наших батьків на землі, яку залишили нам у спадок покоління наших Великих Предків.
За будь-яку ціну Гетьманат буде збудований!!!
Хай буде!!!