І ось ми йдем у бою життєвому -
Тверді, міцні, незламні, мов граніт,
Бо плач не дав свободи ще нікому,
А хто борець, той здобуває світ.
Гімн УПА

пʼятницю, 22 липня 2011 р.

Донцов про фарисеїв під плащиком націоналізму і що буде якщо його не послухаємо


Іудин поцілунок

"Кажу — націоналізм, бо він є найбільш зненавидженою ідеєю для большевиків, а також і для наших „рідних" „матеріялістів, софістів і калькуляторів". Чому всі ці націонал-комуністи, і соціалісти, і демократи, проти ідеї націоналізму? Тому, перше, що націоналізм ставляє первень духовий над матеріяльним, а матеріялісти — навпаки. Тому, друге, що націоналізм визнає одну „свою Правду", національну, а його противники — лише офіційно, а практично — переполовинену чужою, навіть ворожою нашій нації. Бо мають свій „тверезий розум"— Тому, третє, що націоналізм вірить, що тріюмф своєї Правди, волю нації, здобудемо лише своєю силою, — а софісти і „калькулятори" гадають, що перемогу нашій Правді здобудуть мирною „еволюцією" і хитрунством."
Дмитро Донцов,  "Розклад СССР і еміграція"
Ось слова Донцова про всіх отих фарисеїв і словоблудів, які ховаються під плащиком національної ідеї, а насправді зраджують її.
Це послання з далеких 50-х тим, хто зараз, замість збурювати революцію, намагається притлумити народний гнів лукавими патяканнями про "чесні вибори, коаліції, політичні вигоди".

Не можна сідати грати за стіл з шулером заздалегідь знаючи, що всі його карти краплені, а в рукавах приховано сотні тузів і козирів. 
Новітні фарисеї кричать про злочинність і нелігитимність влади, про її корумпованість, продажність, зрадливість, не чесність, шахрайство у Верховній Зраді... Ще не так давно ми були свідками без соромної, нахабної фальсифікації результатів вибори до місцевих рад, а наші "опозиціонери" знову пропонують народові зіграти з цими шулерами.
Цим вони самі стають посібниками ворогів України, підігрують шахрайській владі бандитів і шулерів у її підлій грі проти народу.
Чим їхні просторікування про необхідность "мирного, еволюційного розвитку", залякування людей гаданими жахами революції, розпатякування про "чесні вибори", брехливі "ініціативи", утворення імпотентних "Комітетів захисту чесних виборів" відрізняються від бекання "баранів-провокаторів", які заманюють українців на чергову бійню олігархічно-кримінально-більшовицької хунти?
Та й, взагалі, як можна вірити мерзотникам, які самі пролізли до владного корита в результаті революції 2004 року, а тепер, з піною на розжирілих губах, обгажують саму ідею національної революції??? 
Ми, націоналісти, нині єдині, не заплямовані угодовством і зрадою, стоїмо на обороні інтересів не тільки Української Нації, а й усіх народів, які проживають на території нашої Вітчизни. А ці фарисеї тягнуть до нас свої блудливі рученята, притупляючи пильність обіцянками, миротворчими базіканнями і дружніми жестами, на кшталт Хресних ходів. Для чого?? А тільки для того, щоб, скориставшись нашою силою, знову, видертись на наших плечах до скотської влади над народом, а потім заплямувати нас. Виватлати у багні їхньої підлості і продажності. Замастити своїм смердючим лоєм угодовства і зради Уукраїнської Нації. Навіть перспектива провести депутатів до ВР не повинна затьмарювати наші очі, навіть вигоди становища депутата парламенту не повинні нас одурити. Бо вони зрадять нас, як робили вже це з іншими. Вони занапастять нас і зроблять своїми спільниками і як би ми потім не пручались, не галасували, не протестували, ми все одно, в очах народу, будемо виглядати такими самими кровопивцями, як і ця хитрозроблена фарисейська ватага.
Але навіть не це найстрашніше... Народ в чергове обпікшись, втратить віру і волю до боротьби, стане байдужим і зломленим і ось тоді настане справжня трагедія Українців. Ось тоді знахабніле мурло остаточно уярмить нас, зажене всіх непокірних у вигнання і знищить Україну, розпродасть все до нитки, обібравши як липку людей.
Ось тоді ми схаменемося, та буде пізно...