І ось ми йдем у бою життєвому -
Тверді, міцні, незламні, мов граніт,
Бо плач не дав свободи ще нікому,
А хто борець, той здобуває світ.
Гімн УПА

середу, 11 квітня 2018 р.

Про корисних ідіотів.

Ярема Галайда

Пішло-понеслось старе, притрушене нафталіном белькотіння: Народ не винен! То всьо Путін! Народ пользують, а самі багатіють! То між президентами війна, а між народами мир і дружба!
Розумова відсталість та тупість - ось головна особливість цих корисних ідіотів Ху&ла в Україні. А ще боягузтво та моральний кретинізм, який вони ховають під маскою пацифізму та альтруїзму. Звісно це не стосується прямих агентів Кремля та його п‘ятої колони. Ці все прекрасно розуміють і вміло плодять корисних ідіотів з числа синіх панчох, ханжів та розумово відсталих.

Народ не винен? Та ви що?
Вже не вперше згадую совковий міні серіал «Вогняні версти війни». Третю серію. Там є епізод, коли совкові офіцири святкують перемогу в маєтку старого німця і починається розмова саме про це: винні німці чи то Гітлер винен. І один майор там розпрекрасно все розвалив. По поличках розіклав.
За Ху&ла хто голосує? Скажете, що результати сфальшовані і бюлетені вкинуті? А я відповім: і що? А хто вкидає? Не представники народу? А мовчить про це і не протестує хто? Зулуси?! Ви поспілкуйтесь з московітами, у яких ще хоч трохи клепки в голові залишилися. Вони вам скажуть: Підтримують реально і голосують реально.
А хто від щастя стрибав, коли Крим окупували, коли на Донбасі війна почалась? Хто в Харкові прапори наші зривав? Не з Білгорода хлопчачки?!
А в Одесі у погорільців хіба не московітські паспорти виявилися? А коли в Іловайську та Дебальцевому ми люлєй вихватили, хто від щастя захлинався і транспаранти вивішував з письменами про «перемогу рюссскава аружія»? Путін?!
Та ні, пересічні московіти!
А хто їде за грошики воювати на Донбас? Хто вдарив нам у спину в Іловайську? Хто штурмував ДАП і Дебальцеве? Клони Ху&ла чи таки московітські солдати? Хто довбав з московітської території по наших селах ГРАДами і Смерчами? 
І якщо ми адінарот, то чого ж вони лізуть до нас вбивати та руйнувати, а не йдуть дати в пику тому, хто їх посилає це робити?
Ні, пані та панове, московіти так само винні, як і Ху&ло. Вони з ним кров від крові і плоть від плоті - упирі та людожери!
І війна наша ще тільки починається, і буде вона тягнутися до останнього живого чи то українця, чи то москвина.
Або ми їх, або вони нас. Тут третього не дано. Хоч головою об стінку бийся...