І ось ми йдем у бою життєвому -
Тверді, міцні, незламні, мов граніт,
Бо плач не дав свободи ще нікому,
А хто борець, той здобуває світ.
Гімн УПА

пʼятницю, 30 червня 2017 р.

Небезпека ЛГБТ та наша легковажність у питанні її толерування

Ярема Галайда


Сім'я - основа Нації!
Ніколи не був моралістом чи святеником. В принципі, мене мало хвилюють вподобання і збочення інших людей, до тієї пори, поки вони не стають проблемою для оточуючих чи не починають якось заважати мені або моїм близьким. Та останнім часом деякі прояви збоченості стають надміру агресивними і викликають занепокоєння. Більше того, вони вже загрожують безпеці нашої країни, зумисне вносячи розкол у суспільство, в той час, як триває московіто-українська війна.
Немає сенсу закликати до норм моралі, немає сенсу наводити статистику вимирання народів, які толерують гомосексуалізм. Немає сенсу доводити, що він призводить до виродження та вимирання. Збоченцям та гомофілам це абсолютно байдужісінько. Вони ставлять свої протиприродні забаганки вище інтересів громади, в якій живуть.
Гасла з якими вийшли учасники так званого Київ-прайду на свій гей-парад (Смерть Нації, К чорту ваш патриотизм, No Civil war) виводять сексменшини з такого собі фрондерства на рівень антиукраїнського політичного руху. Це стає найбільш наочним, якщо взяти до уваги, що ЛГБТ-спільнота в цілому і окремі особи, які практикують хворобливу сексуальну поведінку в Україні ніколи не зазнавали переслідувань ані політичних, ані соціальних, ані навіть "побутових".
Ця спільнота не має жодної підтримки в українському суспільстві, все фінансування отримує з за меж України від лівацьких та московітських джерел, таких, як підконтрольний московітському Газпрому, Фонд Генріха Бойля, який вже не раз демонстрував свою українофобську позицію, організовуючи лекції сумнівних "вчених"-наклепників та аферистів, печерних антиукраїнців на кшталат Россолінського-Лібе. Тому весь цей рух можна сміливо вважати привнесеним ззовні з тепер вже зрозумілою метою: внесення розколу в українське суспільство та підрив його головної підвалини - української сім'ї.
Деякі іноземні вчені та громадські діячі вже давно б'ють на сполох через засилля гомосексуалістів та їхніх прибічників у культурному житті Європи і підкреслюють їх руйнівну роль в нищенні Європейської цивілізації.
Європа не тільки потурає цій діяльності, але й, засліплена ідеями культурмарксизма, трактує ЛГБТ, гендер, фемінізм, як прояви мало не найвищої свободи і їх нав'язує всім навколо.

Західні діячі відзначають не тільки агресивне несприйняття традиційних цінностей, висміювання та шельмування їх представниками збоченських організацій, а й напади на тих, хто відстоює ці цінності та нормальну сексуальну поведінку, виступає за здорову сім'ю.

Так фірма Найк розірвала контракт з філіпінським боксером екс-чемпіоном світу Менні Пак'яо через його неодноразові заяви про несприйняття гомосексуалістів і обстоювання християнських цінностей, які він робив під час своєї передвиборчої кампанії в травні 2016 року.

У 2012 році Голова американської компанії Старбакс Кофі Говард Шульц, на сторінках часопису "The Week", виступив зі скандальною заявою вимагаючі від усіх акціонерів, які не підтримують одностатеві шлюби продати свої акції. 
Цікаво, що ця компанія, яка стала учасником багатьох скандалів у 2011 році відзначилася ще й в українофобському скандалі, коли її представництво в Україні демонстративно відмовилося вести свою сторінку у Фейсбуці українською мовою. Керівництво Компанії заявило, що сторінка вестиметься виключно московітською. Це викликало бурю невдоволення в Україні, а Фейсбук змушений був видалити сторінку Старбакс Кофі Україна.
Франсуа Олланд, колишній президент Франції, мало не наступного дня після обрання, підписав закон про узаконення одностатевих шлюбів. Попри те, що Францією прокотилася величезна хвиля протестів проти цього Закону, він так і не був скасований. 

Користуючись важким станом України, яка потерпає від московітської агресії, деякі європейські структури буквально викручують українській владі руки, шантажуючи її труднощами, які вони можуть створити при вступі України до ЄС, у разі якщо вона не сприйме гомосексуалізм.
Гей-парад у Київі ще раз показав, що українська влада в чергове "прогнулася" перед гомодиктатом.  Жоден з організаторів цього шабашу не був притягнений до відповідальності за наявність у колонах антиукраїнських гасел. Для охорони були виділені 6000 поліцейських та національних гвардійців. Виділені значні кошти з бюджету для проведення параду сексуальних збоченців у центрі української столиці.

Хтось бачить аби працювала чи хоча би існувала програма підтримки молодих сімей? Може хтось знає скільки виділено квартир молодятам? Які кошти скеровуються на розвиток педіатрії та лікарський супровід вагнітних? Які соціальні програми втілюються для захочення народжуваності та забезпечення добробуту молодих сімей? 
Ніколи не було чути звітів уряду про реалізацію програми національно-патріотичного виховання молоді.

АЛЕ ГРОШІ ТА ЗАСОБИ ДЛЯ ПРОВЕДЕННЯ МАРШУ ЗБОЧЕНЦІВ ЗНАЙШЛИСЯ.

Західні культурмарксисти намагаються всіма силами запровадити в Україні сценарій випробуваний в Європі. Капіталістичний світ зумів подолати кризу, викликану комуністичними заколотами по всьому світі і у другій половині ХХ століття практично створив те суспільство, яке, навіть ціною жахливих репресій проти власних народів, не спромоглися збудувати марксисти СРСР, Китаю, В'єтнаму, Північної Кореї, Куби і т.д. 
В цих умовах культурмарксисти більше не могли спекулювати  на становищі пролетаріату. Пролетаріат за рівнем добробуту зрівнявся з дрібною буржуазією і вже не рвався на барикади. 
Тому, задля розколу і, в подальшому, знищення "буржуазного суспільства", вони обрали ряд маргінальних груп: феміністок, ЛГБТ, деякі релігійні групи, мігрантів... Під виглядом боротьби за їхні права вони, по суті, ведуть боротьбу проти європейської цивілізації, проти розвитку людства, проти прогресу. І це єдина їхня мета, єдиний сенс існування.

Тому дуже прикро бачити, коли деякі наші діячі - творці національної Революції відмахуються від вирішення проблеми ЛГБТ, легковажать нею.

Тому обурює поведінка влади та правоохоронних органів у Дніпрі, які за закритими дверями, без преси, проводять наради з ЛГБТ. 
ЛГБТ активісти вішають їм локшину на вуха про "заміри рівня гомофобії", які, звісно ж, показують, що у Дніпрі він найвищий (слава Богові, ми і тут перші), а наші націоналісти або води до рота набрали, або відмахуються: Та хай собі ходять.

Рух за Гетьманат висловлює своє обурення та несхвалення таких підленьких методів і закликає всіх небайдужих опиратися проникненню культурмарксистської зарази в Україну.