І ось ми йдем у бою життєвому -
Тверді, міцні, незламні, мов граніт,
Бо плач не дав свободи ще нікому,
А хто борець, той здобуває світ.
Гімн УПА

неділю, 21 вересня 2014 р.

Заява кандидата в народні депутати по 37-му виборчому округу Писаревського Олександра



     
Українці у тяжкій, кривавій боротьбі здобули собі історичне право мати гідну їх владу, вільну від здирників, соціальних паразитів і безбатченків. Правий Сектор від самого моменту свого заснування завжди обстоював це священне право Українського Народу. Ми вважаємо, що влада має бути очищена від безвідповідальних, зажерливих і наскрізь прогнилих користолюбців, які своєю гнилістю роками заражали все українське суспільство в загалі і Державний апарат зокрема. Нині ці перевертні намагаються, змінивши партійні прапори, зберегти свої гадючі кубла в органах влади, яку намагається оновити наш героїчний народ.
       На жаль, новообраний Президент, через свою слабкодухість і довірливість мало звертає уваги на своє оточення, яке останнім часом заполонили приховані зрадники, українофоби і представники злочинного режиму Януковича. Поблажливість і слабкість Президента загрожують руйнуванням здобутків Революції Гідності, як початкового етапу Національної Української  Революції. Це викликає розчарування діями Президента в середовищі українців.

     На цьому постійно наголошує Провідник ПС Дмитро Ярош. Його принципова позиція полягає в тому, що влада в Україні має бути патріотичною, високоморальною, професійною, становити єдине ціле зі своїм народом і ВІРНО ЙОМУ СЛУЖИТИ.
       Я, Олександр Писаревський, як справжній патріот і син своєї Вітчизни хочу взяти на себе відповідальність за долю своєї Рідної Землі і українського народу. Тому я заявляю про своє бажання бути народним депутатом України від 37-го виборчого округу. Так я матиму можливість відстоювати природні права і справедливі вимоги своїх земляків у найвищому законодавчому органі влади Великої України! Завдяки підтримці моїх побратимів, я маю для цього достатньо знань, сил, бажання і можливостей.
     В цей складний для нашої Батьківщини час кожен депутатський мандат руках патріотів у Верховній Раді перетворюється у сталевий багнет Української Революції. Цими багнетами ми очистимо нашу землю від злочинців у владі і зуміємо повернути хід історії на користь кожному чесному українцеві. 
        Разом з тим, ми вже сьогодні стаємо свідками того, як ворожі всьому українському елементи намагаються перефарбуватися в патріотичні кольори і вишиванки і цим обдурити чесних людей, зокрема і в 37-му виборчому окрузі. Вони намагаються прикрити своє брудне минуле, заплямоване корупцією та співпрацею з злочинцями з Партії Регіонів і КПУ.
     

Я прямо заявляю, що боротимусь з цією контрою всіма доступними, законними методами. Всі хто спаплюжив своє ім’я ганебними справами в минулому мають понести за них політичне, кримінальне справедливе покарання. Людські зневага, осуд і ганьба мають стати осиковим кілком в політичній труні цих перевертнів.
      На цих виборах я маю на меті дати гідну відсіч всім тих, хто, використовуючи довіру людей, граючи на їх патріотизмі і вірі, знову намагається прослизнути до влади.
Так висловив своє бажання балотуватися по 37-му виборчому округу, такий собі «діючий» народний депутат-регіонал Дмитро Шпенов. «Справи» цього посібника Вілкула і Януковича загальновідомі. Роками ця особа морочить голову виборцям брехливими обіцянками, а на справді забуває про них одразу ж після отримання чергового мандату і голосує разом зі своїми поплічниками за антиукраїнські закони, які в першу чергу б’ють саме по тих, хто його обирав.
       Ще більш одіозною постаттю є діючий голова Криворізької районної ради, новітній латифундист і поміщик Володимир Мельник. Ця людина, зловживаючи своїм службовим становищем, і використовуючи своє членство у партії Януковича, заволоділа десятками тисяч гектарів української землі. Навіщо він рветься у Верховну Раду? Щоби продовжувати справу Януковичів, Азарових, Вілкулів та інших зрадників України? Погодьтесь – ці питання риторичні… Якщо ж згадати, що Мельник опустився до відкритої співпраці з кримінальними елементами, яких постачав до Києва і Дніпропетровська як «тітушок» для звірячих розправ над мирними протестувальниками, то персона цього діяча стає особливо відразливою.
     Хочу нагадати Шпенову і Мельнику, що нині представників Партії Регіонів, і нинішніх і колишніх, очікує лишень одна стежка – до смітника. Київські «регіонали» вже на власній шкурі відчули всю ненависть до них і починають переміщуватись саме до смітникових баків у прямому сенсі. Сподіваюсь, що свій смітниковий бак вже чекає і Шпенова з Мельником. Їм від них не втекти.
      Від Блока Петра Порошенка висувається у ВРУ відомий здирник колишній директор  Апостолівського міського кладовища Олексій Мудрий. Гадаю кожен, хто мав справу з цією особою, надовго запам’ятав своє горе і вартість його «послуг». Сподіваюсь, що сам пан Президент з великим подивом і відразою поставився би до факту перебування цього персонажу у лавах своєї політичної сили. Та й ще один цікавенький фактик з біографії Олексія Мудрого мав би зацікавити пана Президента. Він і досі є власником телерадіокомпанії «Атлант», відомого своїм пієтетом у висвітленні діяльності злочинця Януковича і його бандитської зграї з Партії Регіонів. Невже пан Порошенко забув, як його та інших тодішніх опозиціонерів лаяли ведучі «Атланту»? Може хтось забув йому доповісти про цей факт? Ну то і нагадаємо, і поставимо до відома. Ще й спитаємо, як до лав Блоку Петра Порошенка проліз махровий ворог і пана Порошенка, і Революції Гідності? 
         Прикладом не прихованої клановості і кумівства є намагання голови Широківської РДА проштовхнути до влади свого сина Дмитра Зубрія. Особливо дивно, що цей парубок йде від ВО «Батьківщина». Партії, яка постійно торочить про внутрішню люстрацію і очищення власних лав. 
    На останок хочу наголосити! Якщо хтось раптом вирішив, що Національна Революція вже закінчилась і можна спокійно повернутися до звичних корупційних схем і маніпуляцій довірою наших людей, то він глибоко і фатально помиляється. Ми все пам’ятаємо, ми все бачимо, ми все знаємо, ми зробимо все аби справедлива кара Українського Закону наздогнала кожного!
      Ми станемо залізною барикадою перед намаганнями всіх і кожного, хто спробує заради своїх корисливих цілей пролізти до влади. Верховна Рада буде вірною слугою Українського Народу.