І ось ми йдем у бою життєвому -
Тверді, міцні, незламні, мов граніт,
Бо плач не дав свободи ще нікому,
А хто борець, той здобуває світ.
Гімн УПА

вівторок, 10 березня 2015 р.

Хто провокує Майдан 3.0

Знаєте, мене смішить, коли Новая власть, яка сама прийшла до корита на хвилі Майдану, та її недолугі симпатики, кричать перелякано про жахіття Майдану 3.0. Коли лякають нас загрозою кацапської інтервенції (наче вона не відбувається вже зараз)... Коли закликають не провокувати агресора, не розхитувати ситуацію, не відлякувати інвесторів, не... не... не...не... Бо саме до цього, наче б то, приведе Майдан 3.0
Який же страх у цих "революціонерів" перед Революцією!!!  

Я от не закликаю до Майдану 3.0... А навіщо?


Як на мене, то Новая власть сама досить успішно провокує людей на активні антиурядові виступи своєю тупістю, неспроможністю управляти країною, боягузством перед лицем ворога, постійною, шитою білими нитками, брехнею...


Чи може, неконтрольований злет курсу долара не розхитує ситуацію? Та й чи не такий вже неконтрольований? Якщо пам'ятати ЗВІДКИ повиповзали всі ті Яценюки-Порошенки-Гонтарєви, то лишень одне спадає на думку: "Аферисти знову нас розвели на бабки! Зіграли з нами в улюблену гру Азарова-Януковича-Арбузова - "Спекуляція на курсі валют", тільки у небаченому досі масштабі і з нечуваним розмахом.
А як той злет долара налякав і розлютив народ, який кинувся розмітати все з полиць магазинів і скуповувати валюту. Ооооо - це була епічна акція розбурхування і накручування ситуації, бо здорожчало умить ВСЕ від голок, крупи і палива до телевізорів, холодильників та іграшок. Просто геніальний хід. Я ледве утримав тоді на позиціях своїх бійців, буквально хапаючи їх за пояси і роздаючи стусани, бо "поки ми тут з сєпарами воюємо там суки з наших сімей знущаються". Ви коли-небудь бачили, ЩО може накоїти бойовий підрозділ спеціального призначення з фронтовим досвідом? Дай Боже не бачити...
Введення ж податку на імпорт, при мертвих експорних галузях, точно аж ніяк не відлякує інвесторів! А зростання корупції, яка вже побила всі рекорди часів владарювання ПР, безумовно, надзвичайно приваблює грошовитих панів імперіалістів. Ще ж так захоплює - роздавати хабарі і відкати. Ну а платити завищені податки - це ж яка насолода!!! Віддавати ж гроші, по висмоктаним з пальця, тарифам за комунальні послуги? Ах і Ох - це ж мрія кожного промисловця!!!
До речі, про тарифи. От де родзинка геніального задуму Новай властіІ от що найкраще розхитує і провокує!!! Золоті ж голови у наших "революціонерів"!!! Це ж треба так круто закрутити. Ну вдумайтесь: ДЕРЖАВА підвищує комунальні тарифи при тому, що ВСІ комунальні підприємства вже давним давно ПРИВАТНІ. ВСІ ті обленерго, теплові мережі, міські та облелектромережі, газові господарства, та що там, навіть ЖЕКи  - ПРИ-ВАТ-НІ.
То яким боком до них Держава?! 
І з якої, цікаво, стелі Новая власть ті тарифи взяла? Де те небо, у яке світлочолий Яценюк штрикнув пальцем аби їх видобути? Чи не у кишені Рината Леонідовича ті тарифи розгледіли?


І тут нова перлинка, родзинка, перчинка. А хто ж господарі всього того комунального раю?!!! Подивишся і серце радіє! Фірташ...Ахметов...Єфремов...Колєсников...Пінчук. Які знайомі, прізвища! Яка музика для слуху! Це ж вся наволоч, яка фінансує сепаратистів на Донбасі!!! Тобто, панове, коли ви відносите чергову платню за газ, воду, тепло, електроенергію, ви несете грошики прямісінько до каси ДНР і ЛНР. І потім ці грошики, трансформувавшись у кулі і снаряди, летять у наших же солдатів на фронті. 
Ну не геніально?
І це цілком влаштовує Новую власть. Бо якби ні, то, гадаю, у наших непотопляємих Олігархів вже давно все відібрали б. Але ж ні! Революційна доцільність, інтереси Держави і виживання Нації - це фігня і злочин. Головне - Верховенство Закону, який олігархи самі для себе ж і прописали.
Реформи ж, які цю ідилію мали б розвалили, Новая власть аж ніяк не збирається проводити. Вона взагалі не збирається йти шляхом реформ. Вона впевнено крокує протореною Януковичем стежкою. До Майдану...
Ні, час від часу якесь чергове провладне базікало зненацька щось там про реформи скаже, ну, що вони наче б то десь там готуються і він навіть бачив цілий проект тих реформ, але спрацюють лишень у перспективі... років так за десять... Десь ми вже таке чули... на передодні Майдану 2.0
А яка прекрасна провокація Майдану 3.0 - наші військові поразки! При тому, що поразки ці жодного відношення до суто військової справи не мають))) 
З нас роблять дурників розводячи теревні з приводу надзвичайно успішної дипломатичної діяльності Президента)))))))))) Ага, і головний його успіх Мінська капітуляція, за умовами якої, сепаратисти і кацапєти практично без бою майже подвоїли окуповані території.


І тут же роблять з армії цапа відбувайла. А як же? Це ж вона відступає, а не Президент. Він же ж не винен, що десь там у Мінську якісь бозна хто домовилися аби наша авіація не літала, наша артилерія була відведена і взагалі, у нас режим тиші. Треба виконувать, бо так сказав Кучма, Медведчук, Шуфрич і інші надзвичайно авторитетні люди.


А те що сепари стріляють і наступають, нууу, панове, на те вони і агресори.